Organisation og økonomi

Bestyrelse, ledelse og strategi

Vi har mange års erfaringer med bestyrelsesarbejde. Vi ser ikke vores rolle som ”advokaten i bestyrelsen”, men derimod som en del af ledelsen, der aktivt bidrager med strategisk sparring og udvikling af virksomheden. Med denne tilgang fungerer vi i dag som professionelle forretningspartnere i en række bestyrelser, som trækker på vores teoretiske og praktiske erfaring. Vi sidder i en række bestyrelser, der løbende opdateres på vores LinkedIn profiler. Se bestyrelsesmedlemskaber her:

Vores tilgang til bestyrelsesarbejde er mere end ”just another day at the office”. Vi engagerer os altid med hjerte og ånd i de virksomheder, vi deltager i ledelsen af.

Kapitalfremskaffelse

Det kræver penge at drive forretning. Et tilpas solidt kapitalberedskab kendetegner den fremtidssikrede virksomhed, der har frihed til at agere, næsten som den vil. Er et tilstrækkeligt kapitalgrundlag ikke til stede, er virksomheden sårbar overfor udsving i konjunkturer, skrøbelig overfor tab af kunder og nøglemedarbejdere og ikke i stand til at agere frit og selvstændigt.

Vi har ved mange lejligheder hjulpet virksomheder med at skabe det nødvendige kapital-fundament til at drive forretning og til at udvikle sig. Factoring, salg af aktier og banklån er blot tre eksempler på de finansielle knapper, der kan skrues på alt efter behovet og situationen. Og igen her som ved en række andre forhold i virksomhedens ”liv” er fleksible aftaler en vigtig forudsætning for, at virksomheden opnår den optimale løsning.

Lad os sidde ved siden af dig, næste gang du skal identificere og forhandle din virksomheds behov for kapital. Og lad os ikke mindst hjælpe dig til den rigtige pris på denne kapital.

Rekonstruktion af din virksomhed

Selv gode virksomheder kan få problemer. Det er ikke nogen skam. De fleste problemer er til at løse, hvis man angriber dem i tide.

Vi har stor erfaring med at få virksomheder på ret køl. Vi kan arbejde med tal og strategi og har naturligvis hele vejen tjek på juraen. Også den konkursretlige. Vi hjælper med at få pengene frem i lyset, skåret omkostninger til, indbragt kvalificeret hjælp, eller hvad der nu skal til for at bringe virksomheden sikkert i havn. Kan det ikke lade sig gøre, så kan vi også på kvalificeret vis hjælpe med en kontrolleret nedlukning, hvor så mange værdier som muligt bevares.

Ofte går man som virksomhedsejer og bekymrer sig alt for længe alene eller sammen med de nærmeste. De mest effektive løsninger får man oftest, når en udefra ser på virksomheden med friske øjne.

Vil du vide mere om Organisation og økonomi, og hvordan vi kan hjælpe dig?