Køb, salg og udbud

Salg af varer og tjenesteydelser

Salg er en forudsætning for alle virksomheder, og derfor er den rette salgsopstilling vigtig:

  • Hvad: Bliv bevidst om, hvad der er karakteristisk ved dit produkt? Hvilke fordele har det? Hvad er køberens gevinst?
  • Hvornår: Vær forberedt på sæsonudsving – sælg ikke billigt brænde i sommervarmen, hvis det kan sælges dyrt i kolde måneder.
  • Hvor: Overvej, hvor du agerer – sælg ikke isterninger på Antarktis eller sand i Sahara.
  • Hvem: Gennemgå dine potentielle kunder og prioriter dem – måske du primært ønsker at sælge til bundsolide virksomheder i vækst?

Vær med andre ord bevidst om præcis hvordan dine produkter eller ydelser matcher dine målgrupper, dit kalenderår og dine salgskanaler. Hvad sælger du, hvor sælger du og til hvem sælger du?

Lad os hjælpe dig med at udarbejde din salgsstrategi, så du kommer bedst muligt fra start.

Forretninger på nettet

Inden du etablerer din virksomhed på internettet, skal du nøje overveje de særlige regler og formalia, der gør sig gældende.

Læs mere om vores rådgivning vedr. forretninger på internettet

IT-udbud

Det er meget bekosteligt, både økonomisk og tidsmæssigt, at deltage i en IT-udbudsrunde. Samtidig betyder den mindste fodfejl, at du kan blive afskåret fra at deltage, selvom dit bud i øvrigt var det bedste eller billigste. For at optimere dine chancer for at vinde ordren, er det derfor vigtigt at få kompetent rådgivning fra start af.

Læs mere om vores rådgivning om deltagelse i IT-udbud

Køb og salg af virksomhed

Det er lidt som en større eksamen at skulle købe eller sælge en virksomhed. Man skal forberede sig grundigt, deltage i indledende møder, forberede sig yderligere og møde til underskrift og det endelige håndtryk.

Vi kender til alle de tekniske, juridiske og såmænd også menneskelige faser man skal igennem, når man hhv. sælger sin virksomhed eller opkøber én.

Selv små fodfejl kan blive dyre. Tag derfor fat i os så tidligt i forløbet som muligt. Det sikrer chancerne for et godt resultat, og vi sørger for at aftalen lander i den rigtige pris. For netop den måde at lave forretninger på – hvor alle parter får en fair behandling og går fra handlen med en god forretning – er hvad vi typisk bidrager til.

Men oplev selv, hvad vi taler om, næste gang du går i salgs- eller opkøbstanker.

Vil du vide mere om Køb, salg og udbud, og hvordan vi kan hjælpe dig?