Økonomi

Det koster penge at drive forretning og ikke mindst at få hentet en omsætning hjem

Ofte er der et stykke vej fra ordren er landet, til arbejdet er udført, til fakturaen er postet, og til kunden betaler. Det fordrer likviditet at drive sin egen forretning, og som iværksætter er man ikke altid velhavende ved virksomhedens etablering. Rig på idéer, javel, men ikke nødvendigvis på formue i banken.

Med andre ord skal virksomheden have det fornødne kapitalgrundlag andet steds fra, og det er netop, hvad vi tilbyder dig bistand til at få. Kun hvis du således får ro på dit kapitalberedskab, kan du nemlig koncentrere dig om at drive din forretning, passe dine livsvigtige kunder, styrke din omsætning og sikre din lønsomhed.

Hvis ikke du råder over et tilstrækkeligt kapitalgrundlag, er din virksomhed sårbar overfor udsving i konjunkturer, skrøbelig overfor tab af kunder, og du kan ikke agere frit og selvstændigt.

Vi har hjulpet mange iværksættere med at fremskaffe den fornødne kapital – det kan være i form af:

  • Banklån
  • Kassekredit
  • Investorer som f.eks. ventureselskaber, business angels, fonde o.l.
  • Vækstkaution fra Vækstfonden
  • Factoringselskaber

Lad os tage os af den type forhandlinger og aftaler, så du i stedet kan koncentrere dig om din forretning. Men kom i gang i god tid – det tager tid at skaffe kapital.

Brug os til at undgå en række klassiske faldgruber: Har du fundet den rette investor? Har du nu også fået tilført tilstrækkelig kapital? Og er det den rette type kapital og de rigtige vilkår?

Vil du vide mere om Økonomi, og hvordan vi kan hjælpe dig?