ROBERT JØNSSON

Partner, advokat

Mobil:

+45 40 49 05 51

Se profil:

Specialer:

Robert er særligt specialiseret inden for IT-ret; medie og entertainment; cleantech og vedvarende energi; og teknologivirksomheder.

Kompetencer:

Robert har erfaring som juridisk rådgiver for en lang række danske virksomheder – blandt andet inden for IT-, film- og medieindustrien, samt cleantech/renewables. Robert har rådgivet både store internationale virksomheder og mindre ejerdrevne virksomheder. Robert har desuden erfaring fra organisationsverdenen og den offentlige forvaltning, og har dermed et meget bredt kendskab til forskellige sider af erhvervslivet. Robert har betydelig erfaring med forhandling og udformning af kontrakter om teknologiforhold, herunder softwareudvikling, kommercialisering af apps og platforme, udgivelses- og licensaftaler, konsulentaftaler, vedvarende energi samt internationale aftaler.

Med sin baggrund som musiker og som rådgiver inden for musik- og filmbranchen har Robert indgående erfaring med praktiske og juridiske aspekter af immaterielle rettigheder – herunder ophavsret og markedsføringsret, distribution og rettighedshåndtering.

Desuden rådgiver Robert iværksættere i forbindelse med opstart af virksomhed, og igangværende virksomheder om videreudvikling af eksisterende forretning – særligt inden for teknologirelaterede brancher.

Andre kvalifikationer:

Robert er aktiv i en række bestyrelser (se specifikation på LinkedIn).