International konference for IT-advokater i Sofia

IT IP Law Group Europe møde 27.-29. oktober 2016

dsc_0451

Gruppebillede af medlemmerne af IT IP Law Group Europe og deres familie fra mødet i Sofia, Bulagarien.

IT IP Law Group Europe er en sammenslutning af uafhængige advokatfirmaer, der er specialiserede i IT- og immaterialret. Netværkets medlemmer kommer fra intet mindre end 19 forskellige lande, og den kulturelle diversitet og det høje niveau af faglighed har været medvirkende til at skabe fundamentet for et unikt fællesskab. Netværksgruppen afholder møde to gange årligt, og medlemmerne skiftes til at være værter.

Dette efterår afholdtes mødet i Bulgariens hovedstad, Sofia, hvor Integra Advokater var repræsenteret ved advokat og partner Henrik Witt. Til møderne bliver der diskuteret fagligt relevante emner og nye tiltage inden for IT-jura og immaterialret, men der er også plads til sociale aktiviteter, for at styrke sammenholdet i gruppen.

assignment

Integra Advokater beværtede sidste møde

Integra Advokater var vært ved sidste møde, der blev holdt i København i april 2016. Flere end 40 internationale gæster var på besøg den pågældende weekend, hvor programmet bød på hyggelige og kulturelle aktiviteter samt faglige diskussioner. Mange af gæsterne var begejstrede for at besøge København og ytrede ønske om at vende tilbage.

Integra Advokater er stolte af at være det eneste danske medlem af denne internationale netværksgruppe. Et netværk der gør, at Integra Advokater altid kan bistå klienter med rådgivning fra andre europæiske advokatfirmaer, der kender til det pågældende lands nationale lovgivning. Læs mere om Integra Advokaters netværk.