Integra Advokater søger ny stud.jur

Vi søger en selvstændighed og ambitiøs jurastuderende med højt drive bosat i København til 15-20 t/u med tiltrædelse snarest muligt.

Vi tilbyder:

  • Udfordrende og afvekslende arbejdsopgaver
  • Mulighed for udvikling og sparring med kompetente kollegaer
  • Indsigt i specielle og efterspurgte retsområder
  • Tæt samarbejde med advokater og advokatfuldmægtige
  • Mulighed for ansvar og selvstændigt arbejde
  • Deltagelse i vores faglige og sociale netværk
  • Et uhøjtideligt og forretningsorienteret miljø, hvor der lægges vægt på indhold fremfor formalitet

Arbejdsopgaverne vil være meget varierende, men hovedsageligt inden for vores specialeområder, hvor du vil bistå advokater og fuldmægtige i deres arbejde.

Du vil indgå i et team med 4 advokater og 2 fuldmægtige, hvor vidensdeling er en naturlig del af dagligdagen, og hvor vi – udover en høj faglighed – har plads til grin og nyder udsigten fra vores lækre, lyse kontorer på Kgs. Nytorv.

Din arbejdsuge vil typisk være på 15-20 timer, som det forventes at du selv strukturerer i samarbejde med os (dog tager vi selvfølgelig hensyn til eksamensperioder o.l.).

Vi tilbyder fordelagtige løn- og ansættelsesvilkår, samt adgang til kontorets faciliteter og tilgang til værdifulde netværk.

Vi leder efter:

Er du ambitiøs, selvstændig og videbegærlig? Har du interesse for selskabsret, IT-ret eller immaterielle rettigheder? Har du et højt drive og høj faglighed? Er du udholdende og elsker udfordringer? Så er stillingen som stud.jur hos Integra Advokater noget for dig.

Vi tager såvel kandidat- som bachelorstuderende i betragtning til stillingen.

Ansøgning:

Skriftlig ansøgning og eventuelle referencer – som vil blive behandlet fortroligt – bedes sendt snarest muligt pr. e-mail, mærket “Studentermedhjælper” til: roj@integralaw.dk.