Besøg den internationale udstilling: ”Sommergrafik”

//Besøg den internationale udstilling: ”Sommergrafik”

Besøg den internationale udstilling: ”Sommergrafik”

Galleri Heike Arndt DK i Kettinge på Lolland inviterer til sommerudstillingsåbning og kunstnersnak

På lørdag, d. 14. juli kl. 15-17, præsenterer Galleri Heike Arndt DK i Kettinge med støtte fra Integra Advokater deres nye tiltag ”Sommergrafik”, som er en gruppeudstilling indeholdende grafiske værker af internationale kunstnere fra hele verden. Sammen præsenterer kunstnerne en bred vifte af forskellige grafiske teknikker og stilarter, der dækker traditionelle teknikker som træsnit, ætsning og mezzotinte, men også udforskning af moderne metoder kendetegnet af den digitale udvikling.

På lørdag har du/I mulighed for at opleve de to Berlin-baserede kunstnere, Jean-Baptiste Monnin og Chloe Grove: To meget spændende og, på hver deres måde, forskellige kunstnere.

Jean-Baptiste Monnin er en fransk kunstner, der bor og arbejder i Berlin. Han arbejder med forskellige medier, hovedsageligt med blyantstegninger. Værkerne bærer tydeligt præg af hans arkitektoniske baggrund. I hans store format, sort og hvid-tegninger er det urbane rum, der omgiver mennesker og opfattelse af den, centralt i hans arbejde.

Chloe Grove er en fremragende britisk kunstner, der bor og arbejder i Berlin. Hendes arbejde fokuserer på store format tegninger med farvede blyanter. Under sit ophold i Kettinge vil Chloe også arbejde med grafik: et medie hun ellers har haft taget en pause fra.

Kom og lad dig inspirere af Jean-Baptiste Monnin og Chloe Groves inspirerende værker og hør historier fra deres arbejde og liv.

2018-07-11T08:41:32+00:00